Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 819 st

MTR Express

MTR Express

Våra nya tåg, med den modernaste tekniken, gör att du kommer kunna njuta av resan och använda tiden till det du vill: Arbete, vila eller kanske bara ta det lugnt. Våra tåg är helt nya från fabriken i Schweiz och byggda för våra förhållanden och är 40% mer energisnåla än konkurrenterna. Det är ombord på våra helt nya tåg som du upplever riktig service.

Våra nya stolar är 100% ergonomiska och har alla förstaklass-standard. De är dessutom utrustade med smarta finesser som eluttag och flexibel läslampa. Vare sig du ska jobba eller surfa, med vårt stabila WiFi så har alla resenärer fri tillgång till internet.
Ombord erbjuds riktigt god mat. Stjärnkocken Pontus Frithiof har utvecklat en meny exklusivt för MTR Express med något för alla, även vegetariska samt laktos- och glutenfria alternativ. Om du bokar PLUS-biljett så kan du luta dig tillbaka och njuta av din resa. Vi serverar dig direkt vid din plats. Smidigt! Dessutom kan du välja om du vill ha en ledig stol bredvid dig när du bokar en PLUS-biljett!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Sommarbanner Snälltåget
Catch & Relax
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Ballbreaker julbord
Fotografiska Banner
Coor Konferens

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.