Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Högbergs Buss

Hyra buss hos oss är smidigt och enkelt! I snart 35 år har vi kört kvalitetsmedvetna kunder från stora delar av Mälardalen. Alltid med fokus på personlig service. Totalt har vi 17 bussar i olika storlekar, från 28 personer upp till 74 personer.

Våra medarbetare håller mycket hög kvalitet och är en viktig del för att uppdragen utförs väl.

På Högbergs buss finns det en produktion av egna paketresor. Resor över dagen, teaterresor, weekendresor och längre resor i Europa. Idag hjälper vi flertalet pensionärsföreningar, idrottsföreningar och företag med deras upplägg på resor och utflykter, korta som långa. Ett eget reseprogram utkommer varje år. Vi har även resor med kombination buss och flyg.

Vår vagnpark består av fina turistvänliga bussar med all den bekvämlighet och säkerhet som finns. Stolarna har gott om benutrymme och samtliga platser har säkerhetsbälte. Hörslinga finns i flera av våra fordon, en stor hjälp för många med nedsatt hörsel. Trådlöst Internet finns också i flera bussar, en populär detalj för alla idrottslag som åker land och rike runt. Fordonen är också godkända för de miljözoner som finns i bl.a. Stockholm, Göteborg och Malmö.

Genom att åka buss gör vi miljön en tjänst. En buss drar i snitt 2.5 liter diesel/mil. Det innebär att en buss med 30 personer som reser 30 mil gör av med ungefär 0.8 dl/person och mil.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.