Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

TT-Line

Kapacitet

40 deltagare

Tid för arbete, tid för rekreation. När du vill att livet ska vara så bekvämt som möjligt ska du boka en resa med TT-Lines moderna fartyg. Mellan Trelleborg - Travemünde går de två toppmoderna fartygen som med sin höga standard är alldeles utmärkta att anordna konferenser på!

Våra passagerarfartyg M/S Peter Pan och M/S Nils Holgersson är utrustade med många faciliteter för att resan ska bli så bekväm som möjligt. Maten är en annan viktig del. Vår Captain’s Buffé innehåller massor av godsaker och det bästa av allt är att ni både äter och dricker hur mycket ni vill. På kvällen efter maten kan det vara läge att besöka vår Panoramabar. Somna sedan i en bekväm hytt och var utvilad till nästa dags möte.

Förlägg hela konferensen ombord och kombinera gärna resan med något av våra många hotellerbjudande i Tyskland. Låt oss stå för de praktiska arrangemangen medan du koncentrerar dig på ditt arbete. Sätt guldkant på konferensen. Håll den ombord på våra fartyg!

Konferenslokalerna är ljusa och bekväma samt enskilt belägna i en ostörd del av fartygen. Den ombonade loungen passar utmärkt för styrelsemötet. Ska du t ex ha en introduktion eller förhandsvisning går det utmärkt att använda sig av biografen ombord.

Konferensutrustning
Video/dataprojektor, OH-projektor och filmduk, Videobandspelare, TV-monitor, whiteboard/magnettavla, blädderblock, anteckningsblock och pennor.

Ombord på M/S Nils Holgersson finns internetanslutning tillgänglig i konferensrummen, loungen, Panorama baren samt ett antal hytter. Ytterligare utrustning kan beställas efter önskemål. Vi hjälper även till med era önskemål om underhållning, aktiviteter ombord m.m.

Takhöjd: 2,21 m. Spänning: 230 Volt. Tillgång till fax och kopieringsmaskin (ej i konferensrummet). Samtliga utrymmen ombord är luftkonditionerade.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.