Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Boka buss på en minut

Boka buss på en minut

Bookabus.com är en bokningsplattform som underlättar det administrativa arbetet för dig som bokar transporter till och från möten, event, konferenser och utbildningar. Här slipper ni momentet att kontakta olika operatörer för att få offerter och prisuppgifter. Vi har samlat seriösa bussföretag från hela Sverige på ett ställe. Ni får prisuppgifter direkt och möjlighet att boka och betala er resa i plattformen. Våra samarbetspartners är noga kontrollerade och du som bokar kan vara trygg med att allt går rätt till.

Fyll i tid och plats för avresa, destination samt antal resenärer. Klicka på sök och sortera resultatet på komfort, kundomdömen eller pris. Vi sköter kontakten med bussföretaget och på ert konto har ni en tydlig översikt över er bokningshistorik. Här kan ni smidigt avboka eller göra ändringar i resplanen med några klick!

Självklart fungerar det även utmärkt att boka buss i egenskap av privatperson för skidresan, festen eller idrottsresan. Se oss som… Bussbranschens motsvarighet till booking.com!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vy Travel AB
SF Bio Möten & Event
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.