Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 536 st

NextJet

Skicka e-post

NextJet

08-639 85 38

Frösundaviks Allé 15
169 70 Solna

NextJet är ett av Sveriges största flygbolag och bedriver reguljärtrafik, chartertrafik, ACMI-lease samt flygfrakt. Vi trafikerar 20 destinationer där majoriteten av trafiken ansluter Stockholm med Sveriges nordligaste städer. Vi flyger året runt till Sveriges mest populära fjällresmål och förbinder några av Skandinaviens viktigaste industristäder med varandra. Vårt samarbetsavtal med SAS möjliggör vidareresor från både Stockholm och Köpenhamn till destinationer i och utanför Europa.

Vi arbetar intensivt med att hitta vägar för expansion och med flexibilitet, personlighet och entreprenörskap som ledord förbättrar vi ständigt våra befintliga produkter samtidigt som vi utvecklar nya. Detta innebär nya linjer och flexibla affärskoncept för våra kunder.

Med fokus på säkerhet är vårt övergripande mål att leverera en konkurrenskraftig tjänst där vi är lyhörda för önskemål från våra passagerare och samarbetspartners.

Vi på NextJet är stolta över vårt varumärke och arbetar kontinuerligt med att förbättra oss så att vi kan erbjuda våra passagerare service över förväntan.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.