Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 981 st

Kickoff

Kickoff

Pris per person från 2595:-

Erbjudande

  • Helpension i enkelrum
  • Festlokal

Gäller t.o.m. 2022-09-30.

Samla teamet och boka in en festlig kickoff i skärgården. Perfekt inför en nystart på kommande säsong eller projekt. Vi erbjuder stora och vackra miljöer för roliga aktiviteter och inspirerande möten. Upplev gemenskap, god mat och underhållning på en kickoff hos oss.

Höjdpunkten på en kickoff är ju festen! Med en egen festlokal får ni bekväm exklusivitet och möjlighet att göra festen till er. Vi har all modern teknik på plats och i vår största lokal finns även en scen om ni önskar boka underhållning. Kanske har ni ett roligt tema som skall sätta stämningen på festen. Vi hjälper till med planering och möblering så att er kickoff blir ett minnesvärt event.

Glöm inte att utnyttja agendan på ett välbalanserat sätt. Inget slår det fysiska mötet när det gäller att känna gemenskap eller att få bolla spontana idéer. Vår unika miljö passar utmärkt för roliga aktiviteter både ute och inne. Skapa tid för både team-building och avkopplande umgänge på egen hand. Ge er ut på ett spännande uppdrag med position okänd eller testa er kreativitet med isskulptering. Vid bryggan väntar svalkande havsbad och en varm bastu för dagens reflektering.

Kontakta oss med önskemål så hjälper vi till att skapa ert speciella event.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.