Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 871 st

Mindre, charmiga mötes- och konferenslokaler i centrala Sundsvall

Pris från 250:-

Kapacitet

35 deltagare

Eventproduktion: Vi har lång erfarenhet av såväl små som stora event, lanseringar och konferenser och vi erbjuder en pålitlig och strukturerad produktion från idé till genomförande. Vi hjälper till där det behövs eller så tar vi ett helhetsgrepp med allt från de allra minsta detaljerna till de stora övergripande uppgifterna. Vi ser till att allt har en tydlig röd tråd, så att ditt varumärke känns igen i alla detaljer och att gästerna eller besökarna uppfattar upplägget som enhetligt och logiskt.

Eventdesign: Vi designar och producerar en visuell helhet som bidrar till att stärka dina kunder eller gästers upplevelse av ditt event vilket gör att det du vill kommunicera förstärks.

Vi erbjuder utöver detta ett brett sortiment av uthyrningsprodukter och kan leverera en komplett lösning för alla dina stylingbehov från stolar, drapering, takinstallationer, belysning, blommor, tillbehör och skräddarsydda produkter.

PR: Vi hjälper dig nå ut i olika kanaler, skapar engagemang med välproducerat och inspirerande innehåll och bygger vidare på era relationer med bland annat kunder, anställda, samarbetspartners och media.

Välkommen till vår kreativa värld!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.