Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

The Viking Museum

The Viking Museum

Letar du efter något annorlunda att göra tillsammans med kollegorna? Boka er kick-off eller företagsfest hos The Viking Museum, så tar vi fram ett program som passar just er grupp. Följ med våra guider på en spännande visning i museet, bygg samarbetsanda med våra vikingaaktiviteter och avsluta med en god middag på vår restaurang.

The Viking Museum är ett upplevelsemuseum för alla åldrar som berättar historien om vikingatidens djärva sjöfarare, såväl som människorna hemma på gårdarna. Här får besökare möjligheten att lära sig om en av historiens mest mytomspunna epoker på nyskapande och interaktiva sätt – genom filmer, ljudeffekter, föremål och sceniska miljöer.

På The Viking Museum finns även åkturen Ragnfrids Saga – en äventyrsfylld berättelse om en vikingatida familj och ett plundringståg genom 900-talets Europa. Åkturen är elva minuter lång och finns tillgänglig på nio språk.

Observera att det endast är möjligt att boka museets lokaler utanför ordinarie öppettider. För bokningsförfrågan och mer information om företagsevent och kick-off, vänligen besök The Viking Museums hemsida.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.