Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

City Conference Centre Stockholm

Stockholm City Conference Centre

Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd.
Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.
Mitt i stans vimmel finns vi med den bästa service du kan önska dig, med avancerad teknik och förstklassig mat och dryck.

Kapacitet
Stockholm City Conference Centre erbjuder totalt 50 konferensrum i två hus – Norra Latin och Folkets Hus. Rummen tar från fem till nästan 1400 personer, och den totala kapaciteten är närmare 4000 deltagare.

Norra Latin
Ett av Stockholms klassiska läroverk, där de 30 tidigare klassrummen finns i flera storlekar och kan anpassas efter olika behov. Aulan har fast möblering för 400 personer och är ett alternativ för den lilla kongressen eller bolagsstämman. Pelarsalen rymmer 300 personer och är en flexibel lokal för konferenser, utställningar eller fester. Marmorvalvet används ofta för kaffeservering efter konferensen, men passar även för utställningar eller mingel. Skolgården utanför kan också hyras och lämpar sig för allt från tältutställningar till sommarfester.

Folkets Hus
Kongresshallen här kan ta emot 1 362 personer och är en av de största möteslokalerna i Stockholm. Den kan även delas av i tre sektioner. I Folkets Hus finns ytterligare 15 konferensrum. För utställningar har vi tre mindre utställningshallar, ett flexibelt våningsplan samt en välkomnande stor foajé. På femte våningen finns moderna lokaler för kreativa möten - ett möteskoncept vi kallar Källan.

Projektledning och teknik
Våra projektledare tar hand om alla delar av en konferens och löser kundernas behov, stora som små. Byggnaderna har modern konferens- och mötesteknik. Vi kan bland annat erbjuda ett presentationsnätverk för PowerPoint och utrustning för streaming. Våra tekniker finns alltid på plats. Självklart finns bredbandsuppkoppling i alla utrymmen.

Mat och dryck
Måltider och pausförtäring ingår i helhetsupplevelsen – vi serverar allt från smårätter och kaffebufféer till stora konferensluncher och trerätters galamiddagar. Våra lokaler lämpar sig extra bra för mingel efter konferensen eller mötet.

Vi ser fram mot att hjälpa dig med ditt nästa möte i Stockholms city!

Svanen

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.