Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 035 st

Musikaliska

Kapacitet

550 deltagare

Musikaliska är ett levande 1800-talshus fyllt av energi, värme och kreativitet med ett unikt centralt läge i Stockholm city. Vi välkomnar ofta arrangörer av företagsevent, galor, temadagar och seminarier. Vi har olika rum av olika storlek och karaktär för 40-550 personer. I huset finns både omtänksam service och teknik.

Musikaliska ligger vid Nybroviken, med vacker utsikt över Strandvägen, Dramaten och skärgårdsbåtarna. Det anrika konserthuset, som är Sveriges äldsta konserthus, är byggt med den italienska renässansen som förebild.

Vi erbjuder konferenser och events utöver det vanliga, i en historisk miljö från 1800-talet. På Musikaliska får du personlig och omsorgsfull service. Miljön, modern teknik efter dina önskemål och det unika läget i Stockholm gör att ditt möte på Musikaliska blir en minnesvärd upplevelse.

Här kan du arrangera möten, konferenser, events eller konserter från den lilla gruppen upp till ca 550 deltagare. Vi kan även hjälpa till med musikunderhållning efter dina önskemål.

Cateringfirman Nacka Gourmet och Catering står för mat och dryck vid arrangemangen i huset. De kan ordna allt från ett mindre mingel till måltider i anslutning till ditt arrangemang.

Välkommen till Musikaliska på Nybrokajen 11!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.