Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Konferens och event på Kungliga myntkabinettet

Kapacitet

120 deltagare

Mitt i Gamla Stan ligger Kungliga myntkabinettet – Sveriges ekonomiska museum. Här möts människor från hela världen. Konferensgäster, universitetsstudenter, förskolebarn, forskare, pensionärsföreningar, turister och många många fler.

Hos oss kan du fördjupa dig och spendera timmar i den ekonomiska världen. Men du kan också lyssna på föredrag i Hörsalen, gå på frukostseminarium i Flygelsalen eller boka styrelsemöte i Drottning Lovisa Ulrikas Bibliotek. Om du vill kan du även champagnemingla i vår utställning Entreprenörsskapande eller gå på grillparty på vår gård. Med andra ord, här får vi mycket gjort, och vi är många.

Hos oss är det personliga mötet i fokus. Det är viktigt tycker vi. Det är då vi är kreativa och presterar. Vi tror också på kontraster, det stora och lilla, det formella och det informella, du och jag. Då brukar det bli riktigt bra.

Vår minsta lokal passar 5 personer och vår största lokal tar upp till 120 personer. Du kan även hyra hela museet, då får ni plats 350 personer.

Myntkrogen serverar museets gäster och besökare klassisk fräsch husmanskost eller bara en kopp kaffe för den som önskar det.

Varmt välkomna till oss!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.