Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Konferens hos Ballbreaker

Pris per person från 730:-

- Konferensrum halvdag från 3200 kr ex moms - Konferensrum heldag från 4900 kr ex moms

Skicka e-post

Ballbreaker

08-617 00 00

Ballbreaker Kungsholmen, Lindhagensgatan 114
112 51 Stockholm

Kapacitet

100 deltagare

Ballbreaker tillhandahåller konferenslösningar som kan innehålla allt från enstaka aktivitetstimmar till endast konferensrum. Detta i olika paketerade eller skräddarsydda upplägg på halv-, hel- och flerdagsprogram. Med alla ingredienser som krävs för en lyckad konferens under samma tak så slipper ni som gäst tidskrävande planering och transporter. På så vis får ni mycket kvalitetstid tillsammans.

Att konferera på Ballbreaker handlar om tidsbesparing, god mat och gemensamma aktiviteter - allt under ett och samma tak. Våra konferenspaket är mycket populära och två av våra mest omtyckta lösningar är ”Konferens heldag” och ”Konferens halvdag”. I de här paketen ingår konferensrum, konferensmaterial och måltider som frukost, fika och lunch. Ni kan med fördel komplettera paketen med en middag i vår restaurang samt med en eller flera fartfyllda teamaktiviteter.

Vi har tre specifika konferenslokaler som rymmer från 4 till 100 personer. Vi erbjuder också flera separata lounger och barer, för att inte tala om hela Ballbreaker på 3 900 kvadratmeter som kan bokas för en större, skräddarsydd konferens. Vi har 40 olika projektionsytor och en central ljudanläggning som med fördel kan användas till konferens på flera olika sätt.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.