Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 317 st

J&N atWork

Personligt, modernt, mysigt och hemtrevligt mitt på Kungsholmen. Njut av egenrostat gott kaffe, modern teknik och trevlig personal. Vi fixar gärna frukost, lunch och fika men vill ni ta med själva går det också bra. Vi har mötesrum från 4-30 personer. Letar ni efter något nytt och annorlunda är det hit ni skall komma.

När man kommer in i lokalen är det först vår butik/café där vi säljer kaffe och te samt fika. På det planet finns även arbetsplatser tillgängliga för folk som vill komma hit och sätta sig och jobba. Då ingår kaffe, te, wifi, skriva ut och skanna i priset som är 60 kronor per timme ex moms.

En trappa ner har vi två andra konferensrum, samt vårt gemensamma kök. I köket brukar vi duka upp lunch till konferensgäster som vill äta lunch hos oss. Ett av konferensrummen är för 12 personer och mer mötesvänligt med bord och stolar, samt tv och whiteboard. Det andra rummet för 6 personer är mer avslappnat med fåtöljer och soffor, samt projektor och blädderblock.

Ytterliggare en trappa ner har vi vårt största rum för 30 personer, där det även ingår två mindre grupprum. Är det rummet inte bokat kan man även hyra något av dom små grupprummen. Ett som är för 4 personer och ett som är för 8 personer. Båda mötesvänliga med tv och whiteboard/blädderblock.

Passa gärna på att lära er lite mer om kaffe och boka kaffekurs med kaffeprovning (koppning) som en aktivitet i samband med mötet.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Coor Konferens
Lidö
Arholma Nord
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.