Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 537 st

F7 möten&konferens - mitt i city

Kapacitet

100 deltagare

Konferens/möteslokaler
F7 möten&konferens består av 10 konferenslokaler och 19 mötesrum med kapacitet upp till 100 personer. Lokalerna är modernt designade och har den senaste tekniska konferensutrustningen. Lokalerna är särskilt lämpade för utbildning, seminarier, föreläsningar och möten.
I alla konferenslokaler finns presentationsskärmar, högtalarsystem, fast och trådlöst internet, whiteboards, blädderblock och skrivmaterial.

Praktiska arrangemang och service
I samband med viktiga konferenser, utbildningar eller möten behöver du som kund ha full fokus på innehållet. Vi sköter resten!
Därför lägger vi stor vikt vid detaljfrågor inför varje event/möte och dessutom finns det alltid en konferensvärd på plats för snabb service och teknisk hjälp.
Vi har främst dagkonferenser och anlitas av många utbildningsföretag och myndigheter. Våra kunder ställer med rätta höga krav på både de praktiska arrangemangen men även den personliga servicen.
Dessa erfarenheter medför god flexibilitet, snabb service och generösa avbokningsregler.

En glad och nöjd kund kommer alltid tillbaka.
Vi tror på att ge kunden det lilla extra som kan göra att helhetsintrycket blir så mycket bättre. Det kan handla om allt från vårt lugna bemötande och vårt goda espressokaffe till den lyxiga affärslunchen eller mobilladdaren som saknas.

Vägbeskrivning
F7 möten&konferens ligger på Fleminggatan 7, ett stenkast från Kungsbron och Kungsgatans början. Inom gångavstånd finns tunnelbana, tåg, bussar och Arlandaexpress samt flertalet hotell.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Lidö

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.