Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Victoriateatern

Kapacitet

195 deltagare

Hyr Victoriateatern

En 100-årig nöjeslokal med en spännande historia som genom åren tagit en mängd olika skepnader; bl.a stumfilmsbiograf, revyteater, konserthus och ockuperat rivningsobjekt. I dag är Victoria ett modernt kulturhus med ett varierat utbud och en publik i alla åldrar.

Vi erbjuder en lokal med cafésittning som passar för allt ifrån olika scenframträdanden och filmvisning till konferenser, workshops, firmaträffar och mycket mer!

Vår intima konsertlokal ger förutom en stor scen även tillgång till café, foajé (utmärkt för publikmingel) samt tre små loger i anslutning till scenen. Maxkapaciteten är 183 personer, men lokalen är flexibel och kan lätt möbleras om för mindre arrangemang.

Vid uthyrning ingår tekniker och vårt befintliga teknikutbud (ljud, ljus och projektion). Om ni behöver hyra in ytterligare utrustning står vi gärna till hands med våra kontakter. Önskas catering i någon form kan vi erbjuda olika alternativ genom ett antal restauranger vi samarbetar med regelbundet.

Vi hjälper även till med utformning av koncept och konstnärligt innehåll. Har ni en idé kan vi arbeta tillsammans för att genomföra den på bästa sätt!

Vid intresse hör av er till oss via [email protected] så återkommer vi med en offert!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.