Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Slagthuset - Malmö Nöjeshjärta

Pris per person från 495:-

Slagthuset har tagit fram fasta paket för att ge dig en bättre kontroll över din budget, givetvis kan du bygga på detta paket med annat också. Heldagskonferens med förmiddags-fika, Slagthusets lunchbuffé samt eftermiddags-fika, lokal, konferensblock och

Kapacitet

2500 deltagare

Slagthuset är ett konferens- och nöjescentrum med stora ytor, högt i tak, och inglasade gårdar. Byggnaden är unik i sitt slag och belägen på Malmös bästa läge. Idealisk för konferenser, mässor, bankettmiddagar och arrangemang av många skilda slag.

Slagthusets välrenommerade kök i kombination med stora lokaler, samt en vana att hantera stora sällskap har gjort oss till en välkänd arrangör av skräddarsydda tillställningar, jubileumsfester och krogshower.

Möjligheten att kunna kombinera ett arrangemang med någon av Slagthusets föreställningar eller artister är ett populärt tillval för många av våra konferensbokare.

Konferens
Unika och flexibla lokaler för konferens, kongress, kick-off, mässa, event, seminarie, presentation, bolagstämma eller fest. Den största konferenslokalen rymmer 925 gäster och den största utställningshallen har en yta på 1161 kvm. Givetvis finns även mindre lokaler samt möjligheten att kombinera flera aktiviteter inom huset.

Utbud
Slagthuset är ett konferens- och nöjescentrum som skräddarsyr prisvärda upplevelser för små och stora grupper. Vi presenterar ett multihus för dig.

Logi
Slagthuset samarbetar med Comfort Hotel som ligger endast ett par steg från Slagthusets entré, samt med Radisson Blu. Övriga hotell nås på ca 5-10 minuters promenadavstånd.

Fest
Temamiddagar, bufféer, cocktailpartyn och banketter - möjligheterna är oändliga. Slagthuset erbjuder stora som små lokaler och möjlighet att få såväl intim som storslagen miljö. 1200 gäster kan serveras samtidigt i en och samma lokal och ett antal lokaler kan kombineras vid större sällskap ända upp till 2500 gäster. Slagthusets har lång erfarenhet av att servera stora sällskap. Här finns också rika möjligheter att bygga upp temamiljöer eller hyra in egen underhållning.

Kommunikation
Slagthuset är beläget i centrala Malmö med endast några minuters
promenad till affärer, Malmö Högskola och det nya spännande Västra
Hamnen området med Turning Torso. Tågstation och bussar på endast
några minuters avstånd. Köpenhamn och Kastrup nås på 20 minuter.
Sturup 30 minuter.

Övrigt
Slagthuset har samarbetsavtal med Comfort Hotel ochRadisson Blu.
Comfort ligger mindre än 20 meter från Slagthuset. Slagthuset driver
även Restaurang M.E.C.K. i MEDIA EVOLUTION CITY som endast ligger 2 minuters promenad från Slagthuset

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.