Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 803 st

High Court - K-märkt mötesmiljö centralt i Malmö

High Court - K-märkt mötesmiljö centralt i Malmö

Kapacitet

190 deltagare

År 1917 ritade arkitekt Ivar Callmander sitt kanske mest betydelsefulla verk. Hovrätten över Skåne och Blekinge, mitt i Malmö, i kanten av slottsparken på egen tomt med kanalen som närmsta granne. 100 år senare står High Court för konferenser, events och festligheter i en byggnad skapad för möten.

Hybridmöten, webkonferens och streaming
Efter höstens erfarenheter har vi byggt, fixat, testat, testat, testat för hybridmöten, webbkonferens samt streaming och är nu redo att öppna vår konferensstudio. Vi har utrustat studion med LED-skärmsvägg för presentationer som gör att dagsljus och belysning kan varieras utan att påverka presentationen. Fast utrustning med flexibilitet och ordning på kablarna.

Full HD-sändning samt kort och enkel uppstart så att ni kan koncentrera er på viktiga budskap där vi sköter tekniken och vårt team håller samma service som vanligt för er som är på plats.

Lokaler
På High Court har ni möjlighet att välja mellan något av våra 15 hemtrevligt inredda rum i varierande storlekar. I den största lokalen kan ni sitta upp till 190 personer i biosittning. Vår K-märkta Plenisal med väggpaneler och 5 meters takhöjd i kombination utsikten över kungsparken gör ert event till något extra. För mindre grupper, upp till 12 personer kan vi erbjuda gamla Åklagarrummet, eller Advokatrummet, även de är unikt inredda. För mingel/event kan vi ta emot grupper upp till ca 600 personer.

I gamla fina paradvåningar från 1917 på Stortorget 11 finner ni nu också vårt nya kontorshotell med tillhörande konferensmöjligheter.
Kontorshotellet har varsamt renoverats till sitt ursprung där högt i tak, stuckatur, väggpanel och en ”hemma hos” känslan är några av våra grundpelare. Här finner ni även två konferenslokaler för upp till 22 personer i styrelsesittning med anslutande businesslounge.

Läge
Med bara några minuters promenad från Malmö Central och Kastruptåget ligger High Court i gamla hovrätten på egen tomt invid kanalen. Det vackra gamla nationalromantiska huset inbjuder både till konferenser och fester i kombination med vårt flexibla arbetssätt och hemtrevliga möblering.

Mat och Dryck
Våra prisbelönta kockar kan arrangera meny enligt önskemål.

I vår trevliga bistro med stora fönsterpartier ut mot trädgården och kanalen kan ni avnjuta lunch eller stanna och äta en 3-rätters middag. Vi har även Övre Hallen som tar upp till 170 personer i middagssällskap.

På sommarhalvåret kan ni sitta ute på vår privata terrass mot vattnet och äta, eller stanna kvar på en drink.

See you in Court!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.