Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 560 st

High Court - K-märkt mötesmiljö centralt i Malmö

High Court - K-märkt mötesmiljö centralt i Malmö

Kapacitet

190 deltagare

År 1917 ritade arkitekt Ivar Callmander sitt kanske mest betydelsefulla verk. Hovrätten över Skåne och Blekinge, mitt i Malmö, i kanten av slottsparken på egen tomt med kanalen som närmsta granne. 100 år senare står High Court för konferenser, events och festligheter i en byggnad skapad för möten.

Lokaler

På High Court har ni möjlighet att välja mellan något av våra 15 hemtrevligt inredda rum i varierande storlekar. I den största lokalen kan ni sitta upp till 190 personer i biosittning. Vår K-märkta Plenisal med väggpaneler och 5 meters takhöjd i kombination utsikten över kungsparken gör ert event till något extra. För mindre grupper, upp till 12 personer kan vi erbjuda gamla Åklagarrummet, eller Advokatrummet, även de är unikt inredda. För mingel/event kan vi ta emot grupper upp till ca 600 personer.

Läge

Med bara några minuters promenad från Malmö Central och Kastruptåget ligger High Court i gamla hovrätten på egen tomt invid kanalen. Det vackra gamla nationalromantiska huset inbjuder både till konferenser och fester i kombination med vårt flexibla arbetssätt och hemtrevliga möblering.

Mat och Dryck

Våra prisbelönta kockar kan arrangera meny enligt önskemål.

I vår trevliga bistro med stora fönsterpartier ut mot trädgården och kanalen kan ni avnjuta lunch eller stanna och äta en 3-rätters middag. Vi har även Övre Hallen som tar upp till 170 personer i middagssällskap.

På sommarhalvåret kan ni sitta ute på vår privata terrass mot vattnet och äta, eller stanna kvar på en drink.

Aktiviteter

Tack vare vår tomt kan vi erbjuda olika utomhusaktiviteter, avsluta konferensen med en paddeltävling i kanalen eller lite stillsammare, en boule i trädgården. Vi har ett 80kvm stort kök om ni är sugna på att laga mat tillsammans med våra duktiga kockar, eller ha BBQ på vår terrass mot kanalen.

See you in Court!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.