Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 035 st

Ostindiefararen Götheborg

Pris per person från 600:-

Kapacitet

80 deltagare

Erbjudande

  • Lunch och måltidsdryck ombord.
  • För- och/ eller eftermiddagsfika samt AV-teknik och grupprum i skeppets skansar.

Stora kajutan 8-18 personer. Halvdagskonferens i Stora Kajutan 750 kr/person. Heldagskonferens i Stora Kajutan 950 kr/person. Skeppshallen 25-80 personer. Halvdagskonferens i Skeppshallen 600 kr/person. Heldagskonferens i Skeppshallen 800 kr/person

Ostindiefararen Götheborg är ett livs levande skepp, med en levande historia att berätta. Ärrad av hårda stormar och märkt av tusen och åter tusen sjömil på de stora haven. Skeppet är en replika av den ostindiefarare som år 1745 sjönk utanför Göteborgs hamninlopp, hon är byggd i våra dagar med dåtidens verktyg och byggmetoder. Här får besökaren ta del av allt från fängslande berättelser och tjärdoftande skeppsbyggnadskonst till kulinariska fröjder i en tidstypisk 1700-talsmiljö.

Skeppet med den intilliggande Skeppshallen är en kreativ och inspirerande miljö som passar mindre och medelstora företag. Måltider serveras ombord, vi samarbetar med välrenommerade krögare i Göteborg. Vi har även mångårigt samarbete med artister och kan hjälpa er att hitta en passande underhållning. Extra krydda får ni genom att gå en guidad visning med våra kunniga guider.
Vi erbjuder allt det praktiska som behövs för att ditt event skall bli lyckat. Här finns projektor, duk, LCD-skärm och wi-fi.

Mer information: www.soic.se

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Äventyrsbanan

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.