Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Filmstaden Möten & Event

Filmstaden Möten & Event

På Filmstaden har vi lokaler för alla typer av möten, konferenser och event – stora som små. Vi har biografer i hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Alla är centralt belägna och erbjuder en varm, inbjudande och positivt laddad atmosfär. Hos oss förvandlar du ditt möte till en upplevelse med storartade ljud-och bildformat. Vi vet att varje möte är unikt och vårt fokus är att skapa den bästa upplevelsen för just er.

Flexibla och centralt belägna lokaler

Vi välkomnar både stora och små sällskap och har lokaler som passar för alla tillfällen. Våra salonger rymmer allt från 30 till 687 gäster och alla är utrustade med presentationsteknik. I anslutningen till salongerna finns även våra mysiga foajéer till förfogande – perfekta för till exempel mingel och fika.

Mat & dryck

Vi har täta samarbeten med noga utvalda cateringleverantörer vilket gör att vi hela tiden kan erbjuda mat och dryck av hög kvalité.

Hybrid- och HUB-möten

Har du kunder och kollegor utspridda över landet kan du med oss skapa det perfekta HUB-mötet. Samla deltagare i salonger runt om i landet och livesänd ditt möte från en av våra biografer eller från er egen studio.

Filmevent

En galapremiär på bio är en härlig filmfest. Med oss har du möjlighet att skapa din egen galavisning med röd matta, fotovägg och specialkomponerad mat och dryck – allt för en minnesvärd och magisk bioupplevelse. Vill du hellre ha en intim, liten filmvisning går det så klart lika bra. Eller varför inte avsluta en intensiv mötesdag med att kliva in i filmens magiska värld.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.