Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 509 st

Filmstaden Möten & Event

Filmstaden Möten & Event

Kapacitet

500 deltagare

Konferenslokaler i en spännande miljö. Möjligheter till stora samlingar i våra biografanläggningar, med centralt läge till bra priser.

Våra biografanläggningar
Via 36 centralt belägna biografanläggningar på 16 orter får du tillgång till 202 salonger i storlekarna 35 till 918 sittplatser. Samtliga utrustade med det allra senaste inom ljud och bild. Våra foajéer är i varierande storlek beroende på biograf.

Krydda ditt arrangemang med en filmvisning
Många är de företag och åhörare som upplevt att våra biografsalonger är utmärkta lokaler för en rad olika arrangemang där många människor möts för att ta till sig information, utbildning och underhållning. Men oavsett hur bra möteslokalerna är eller hur skickliga och intressanta talarna än är, så krävs det ibland lite mer för att göra mötet till ett minnesvärt och lyckat arrangemang. Hos oss på SF Bio Möten & Event finns detta extra. Vi har landets största utbud av film. Vi kan arrangera både förhandsvisningar & visningar från ordinarie repertoar, efter målgrupp, önskemål & kostnadsramar.

Kapacitet
Upp till 250 personer
Upp till 300 personer
Upp till 500 personer

Skapa ett lyckat evenemang!
En biografsalong erbjuder oanade möjligheter. Med sidoutrymmen som foajé och kringarrangemang som catering och konferenspersonal, som vi gärna hjälper till med, blir de ännu större. Presentera nya produkter i storformat, bjud in till kundträffar och avsluta med en filmvisning.

Rent tekniskt
Förutom ren bioteknik tillhandahåller vi även annan teknisk utrustning som gör ditt möte effektfullt och levande. Mobila spotlights, datorprojektorer, ljudmixers och mikrofonsystem är några exempel.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.