Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 804 st

Bocamic

Skicka e-post

Bocamic

070-375 80 09

Umestan Företagspark, Hus 7
903 47 Umeå

Bocamic hjälper dig och ditt företag med bokning, planering, förberedelse och genomförande av era olika mötesarrangemang.

Bocamic är ett bokningsföretag i Umeå som erbjuder helhetslösningar för dig som konferensköpare. Vi tar fram lösningar för mötesmiljöer, lokaler, aktiviteter, underhållning och övriga delar kopplade till mötet.

Själva bokningstjänsten erbjuder vi dig helt utan kostnad. Vi agerar nämligen som en återförsäljare för våra utvalda mötespartners och tar ut en provision av den av våra partners du väljer att boka. Förmedlingsprovisionen förhandlas alltid in i priserna och är något du som kund aldrig märker av.

Genom ett samtal når du hela vårt nätverk av professionella och kunniga mötesleverantörer över hela Sverige. Det är tillsammans med dessa vi skapar ett genomtänkt och minnesvärt arrangemang för dig och dina deltagare.

Med vår service sparar du massor av tid, arbete och därmed vinning i rena pengar. Välkommen till Bocamic för att diskutera ert behov kring er mötesverksamhet.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.