Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 830 st

Adventure Island

Våra konsulter är specialiserade på gruppdynamik och den effekt den får när man träffas och möts. På de flesta arbetsplatser ”samarbetas” det faktiskt inte dagligen. Därför är ”samarbetsövningar” inte vad vi huvudsakligen fokuserar på. Vårt fokus ligger på att göra er till en trygg, harmonisk och effektivt arbetande grupp när ni har era möten.

Som beteendevetare är vi också duktiga på konflikthantering, feedback, motstånd, rädslor och ledarskapsutveckling.

Utveckling och kurser
Många tror att vi använder femkamper, paddlar kajak och klättrar i berg för att få grupper att fungera bättre. Ingenting kunde vara mer felaktigt.

På Adventure Island, tidigare Äventyrens Ö, arbetar 15 beteendevetare specialiserade på gruppdynamik och ledarskap. För 13 år sedan importerade vi som ett av de första utbildningsföretagen i Sverige konceptet "outdoor training". Sedan dess har vi fått många efterföljare i många olika branscher. Grunden i dessa program är hämtad från England där man på tidigt 40-tal, mycket framgångsrikt, för första gången använde sig av utomhusövningar i personlighetsutvecklande syfte.

Det övergripande målet med alla våra program är att stärka grupper och enskilda individer. Därför är programmen upplagda så att alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar (i de fall vi använder utomhusövningar) på ett tryggt och säkert sätt skall kunna delta.

För platsen är mer avgörande än du kanske tror när du har något viktigt att tala om.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Söderarm banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.