Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 923 st

Roslagskonferens

Kapacitet

5000 deltagare

I Roslagen bygger vi gärna relationer och utvecklar framtidskoncept, idéer och affärer tillsammans. Att planera en konferens kan ibland vara tidsödande och svårt. Att få till det lilla extra är en konst och det är ofta det man minns efteråt.

Inget möte är för litet eller för stort för Roslagen. Här finns mer än 6000 bäddar och över hundra mötesanläggningar och arrangörer som erbjuder konferenskoncept och aktiviteter i alla tänkbara former. Eller vad sägs om ett möte på ett charmigt skärgårdspensionat, i stiliga slott och herrgårdar i historisk vallonbruksmiljö eller i en hypermodern eventhall för 600 personer?

Aktiviteter och upplevelser ligger oss varmt om hjärtat och med vår goda kännedom och relation till Roslagens aktörer, blir det en trygghet för dig som kund då vi hjälper er att hitta rätt. Nu har vi samlat de bästa mötesplatserna och aktiviteterna i Roslagen under ett tak och kan erbjuda ett brett utbud av team, - och upplevelseaktiviteter som till exempel fiske, kajakturer, vandring, grott-turer, båtutflykter och motoraktiviteter.

Välkommen att kontakta oss när ni planerar ert nästa möte – vi vill gärna hjälpa er att lyckas!

Roslagen börjar bara 20 minuter från Stockholms innerstad och är lika nära Arlanda och Uppsala.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Fjällnäs
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.