Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Ichiban Event - Konferens på båt i Stockholms skärgård

Vi anordnar konferenser på vilka ni kan nå nya nivåer och öka det kreativa tänkandet bland deltagarna. Engagemanget blir högre och deltagarna kreativare när ni flyttar diskussionerna från traditionella sittningar till positiva miljöer med gemensamma aktiviteter. Vi skapar dynamik i mötet genom samarbete under nya former och på en begränsad yta, det är då hållbara och långsiktiga relationer byggs upp. Tio eller 200 gäster går lika bra, vi mixar segling och möte till en givande konferens.

Ett möte kan ha många upplägg och bäst blir det när man inte följer de traditionella ramarna utan överraskar deltagarna. Vi skapar en atmosfär där ni tillsammans får lösa en uppgift, ta den jättelika yachten från en hamn till en annan, vilket ger en samhörighet och ett ömsesidigt beroende som gör eventet till mötet det pratas om länge.
Vid mindre grupper går det utmärkt att hålla möten och diskussioner i salongen, uppankrade i en lugn vik. Är ni många förtöjer vi SWAN-båtarna vid någon av skärgårdens konferensanläggningar och använder deras konferensrum.

Mat och dryck är en viktig del av konferensen och livet ombord. Vår professionella kock ser till att maten blir ytterligare en höjdpunkt under arrangemanget och inkluderar allt från snacks till trerätters supé. Eller varför inte en grillbuffé på klipporna?

Stockholms skärgård erbjuder den mest representativa inramningen som kan fås. Att segla över fjärdarna, glida genom de smala sunden för att sedan ankra i någon av de 100-tals fantastiska naturvikarna fördjupar er konferens, kick-off eller representation så att den blir ett oförglömligt minne för deltagarna. Vill ni segla i andra vatten går det naturligtvis det också bra.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Söderarm banner
Äventyrsbanan
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.