Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Skåne

Öresundsregionen genomgår just nu en historisk expansion. Kom hit och dela utvecklingen med oss! I Skåne, detta land i landet, finns ett enormt utbud året runt för den som vill anordna en personlig, upplevelserik eller traditionell konferens. Det kontinentala stadslivet, närheten till havet, de unika matupplevelserna från lokala producenter, milslånga sandstränder, anrika slott, förstklassiga golfbanor…

listan kan göras lång. Kombinationen av småskalighet och storhet, av modernt och genuint, gör Skåne till en mycket dynamisk del av Sverige, och en perfekt plats för möten. Här finns kapacitet att ta emot stora konferenser med bra mötessalar och den senaste tekniken. Malmö ligger i täten för rättvisemärkt handel och är i mångt och mycket en grön framtidsstad. Därtill bjuds personliga gästgiverier, skånska aktiviteter och vacker natur. Låter det skrytsamt? Minns att vi skåningar aldrig skryter. Vi säger ju bara som det är.

På vår hemsida planerar du din konferens efter just dina unika behov och önskemål. På dessa sidor finns en oöverträffad överblick och kommersiella aktörer i Skåne. Sök bland anläggningar och ta del av bra erbjudanden.

Väl mött önskar vi på Tourism in Skåne!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
City Conference Center
Arholma Nord
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.