Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Linköping

Möt oss i Linköping!
Vill du arrangera en mässa eller konferens? Letar du efter en spektakulär miljö? Eller kanske söker du en möteslokal med riktigt stor kapacitet? Vi kan hjälpa er med det mesta. Linköping är ofta värd för stora kongresser och mässor. Varför inte utmana deltagarna med spännande kringaktiviteter? Gör mötet till något deltagarna minns och gläds åt. I Linköping kan du skapa många minnesvärda upplevelser!

Linköping är en idealisk plats för ditt möte tack vare sin närhet till omvärlden med internationell flygplats, täta tågavgångar och sitt perfekta läge intill E:4an. Dessutom erbjuder staden en livlig stadskärna med ett stort antal hotell och möteslokaler.

Sov gott och väck nya idéer
Oavsett om du är turist i några dagar, resande i affärer eller vill lyfta personalen med en Kick-off eller konferens tar vi väl hand om dig. Linköping är en perfekt weekendstad. Här finns ett stort urval av hotell, från små privata, till stora välrenommerade fullservicekedjor. Linköping är en stad i ständig rörelse, rik på upplevelser och känsla!

Välkommen hit!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Söderarm banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.