Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 805 st

Räkna med tidsvinst

Konferensmatte
Eskilstuna Marknadsföring, Grupp och Konferens, har stor erfarenhet av att arrangera allt från kongresser till jubileum. Vi bjuder dig på många minuter och timmar. Som kund får du 1 kontaktperson som ger dig en massa extra tid. Tid som du och dina medarbetare kan använda till att koncentrera er på innehållet istället för de praktiska detaljerna. Tillsammans gör vi det till en lyckad konferens/arrangemang.

Du känner säkert igen situationen. Ett kommande jubileum, den stora invigningen eller den viktiga säljkonferensen. Arbete hopar sig och du behöver tid. Hotell, transporter, mat, marknadsföringen underhållningen etc. Allt fixar vi. Testa oss. Vi hjälper dig från idé till genomförande.Vi har dom smarta, kreativa och annorlunda lösningarna. Bara vi får vara med från början. Vi vill därför starta med ett förutsättningslöst möte. Vi samlar information i den vänstra hjärnhalvan – och sen startar vi högra hjärnhalvan och går igång. Vi kan lova dig att du tjänar många arbetstimmar. Testa oss. Räkna med en trevlig tidsvinst.

"250 timmar är enormt mycket. Jag har inte räknat på det här sättet förut. Då hade Eskilstuna Marknadsföring fått gjort allt åt oss redan tidigare.Mycket prisvärt och fantastiskt professionellt ordnat."

Sirpa Gau, Executive Assitent / International Marketing Coordinator, ASSA AB.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.