Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 928 st

Hansen

Om oss
Hansen startades 1989. Idag är vi en av marknadens största aktörer och arbetar med några av Sveriges och världens främsta varumärken. Vi är experter på att utveckla, planera och genomföra möten som har fast förankring i din affärsstrategi. Möten med ett tydligt syfte som stärker relationen mellan ditt varumärke och dina kunder, medarbetare eller partners. Vår styrka ligger i kombinationen av kreativitet, logistik och stark projektledning.

Konferens enligt oss
En eller flera intensiva dagar, då medarbetarna får tillfälle att bygga relationer. Konferensen ska förmedla rätt känsla och budskap. En konferens ska utbilda och underhålla. Vårt uppdrag är att göra din konferens – från idé via genomförande till utvärdering. Konferensen är ett perfekt tillfälle att stärka interna relationer – mellan medarbetare och mellan företaget och medarbetare – för att skapa stolthet och lojalitet.

Vad du får hos oss
Utifrån dina mål och tankar är det vårt uppdrag att skapa en ram för din konferens. Inom den kan vi tillsammans fylla på med önskat och relevant innehåll. Vi tar fullt ansvar för planeringen, logistikflödet och alla praktiska detaljer – från anmälan och bokning till aktiviteterna och boende. Den konceptuella idén genomsyrar din konferens, och gör ditt budskap tydligt i alla möteskanaler. Vi använder kort sagt vår erfarenhet och våra verktyg för att du ska kunna ägna dig åt att bygga och stärka interna relationer.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Äventyrsbanan
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.