Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 754 st

Kafferosteriet på Österlen

Pris per person från 1900:-

- Förmiddagsfika med nyrostat kaffe och smörgås - Lunch inkl. sallad, bröd och måltidsdryck - Eftermiddagsfika med nyrostat kaffe och hembakad kaka - Tre-rätters meny - Logi inkl. frukostbuffé med noga utvalda råvaror

Kapacitet

16 deltagare

Kafferosteriet erbjuder en plats där du kan samla dina medarbetare bortom den invanda miljön. En plats där ni kan hämta energi, en plats som stannar kvar i minnet. När du vill anordna ett möte som faktiskt ger resultat – glöm då inte att platsen är lika viktig för det inre som för det yttre välbefinnandet.

Det uppdrag vi presenterade för Kafferosteriets arkitekt var entydigt; skapa en miljö som på alla sätt främjar det goda samtalet. Norrgavels grundare Nirvan Richter tog till sig budskapet, uteslöt alla onödiga detaljer och skapade en miljö som är modern men samtidigt klassisk och tidlös. Färgskalan han arbetat med tar bort alla tankar på ett stressigt stadsliv.

Vi tar aldrig emot två konferenser samtidigt, vilket betyder att ni fri har tillgång till vårt bibliotek samt matsal, dessa utrymmen fungerar utmärkt som grupprum.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Fotografiska Banner
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Sommarbanner Snälltåget
Catch & Relax

© Trido AB 2020
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.