Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Fredensborgs Herrgård

Kapacitet

100 deltagare

En mil söder om Vimmerby i Småland vid sjön Gissen ligger Fredensborgs Herrgård, vackert belägen, omgiven av Tobo Golfbana. Fredensborg erbjuder utmärkta konferens- och övernattningsmöjligheter, en underbar miljö och god mat gjord på lokal- och närproducerade råvaror.

En konferens på Fredensborg (Vimmerby, Småland) ska vara en upplevelse. Våra konferenslokaler anpassas utifrån dina behov och våra salonger inbjuder till pauser i gemytlig herrgårdsmiljö. Tillsammans med goda och näringsriktiga måltider hjälper vi dig att genomföra en effektiv konferens.

Fredensborg har konferenslokaler som rymmer upp till 130 personer (biosittning) och grupprum för upp till 16 pers. ADSL-anslutning (även trådlöst), whiteboard-tavla, overhead, blädderblock, anteckningsblock, pennor, isvatten och frukt finns som standard. PC-kanon, TV-video, diaprojektor, bandspelare och mikrofon/högtalare finns att tillgå på begäran, utan extra kostnad.

Fredensborg har 60 hotellrum och konferenslokaler som rymmer upp till 130 personer (biosittning) samt grupprum för upp till 16 pers.

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.