Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Växjö & Co

Kapacitet

700 deltagare

Vi finns till för att lotsa dig rätt när du är nyfiken på Växjöregionen som konferensmål. Vare sig ni är 30 eller 700 personer så ser vi till att ni hittar den leverantör som gör just er konferens oförglömlig.

Sköna stolar och vässade pennor
För konferens är vi alltid redo. Vi kan erbjuda allt från mindre konferensanläggningar; i naturskön miljö eller mitt i centrum, till vårt konserthus som tar 800 personer i Kristina Nilsson-salen. Flexibla lösningar och inställningen att ingenting är omöjligt borgar för att din konferens blir precis som du vill ha den.

Mjuka kuddar och kaxig frukost
Med tanke på de få timmar man sover när det är konferens, är komforten extra viktig. Mitt i centrala Växjö hittar du fyra fyrstjärniga hotell inom tre minuters gångavstånd från vårt konserthus, och med några minuter i bil finns ännu några bra hotell. Dessutom rekommenderar vi gärna mer naturnära boendemiljöer runt omkring Växjö.

Närodlat och globala smaker
Maten är på väg att bli ett signum för vår region. Här finns ett stort intresse för det genuina i kokkonsten, att använda sig av lokalt producerade råvaror och att tänka ekologiskt. Här finns Sveriges bästa krog, världsmästaren och svenska mästaren i sommelierie och flera restauranger som ger smakupplevelser långt utöver det vanliga.

Proffsigt och galna idéer
Med ett fantastiskt glasrike runt knuten och mängder av skogar och sjöar kan man hitta på det mesta som förhöjer värdet av en konferens. En hyttsill där man själv kan prova på glasblåsning, vikingaäventyr där man har möjlighet att utmana kollegorna, en klassisk bal på Teleborgs Slott eller varför inte uppdraget att lösa DaVinci-gåtan?

Till Växjö & Co ringer du för att få uppslag och idéer, för att få veta mer om en konferensregion du kanske inte alls känner till, eller när du har bestämt dig för Växjö som destination men vill ha hjälp med att ta fram offerter och förslag på allt från logi till underhållning.

Välkommen!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.