Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

PM & Vänner Hotel

Pris per person från 300:-

Kapacitet

300 deltagare

EN KREATIV MÖTESPLATS FÖR INTENSIVT HJÄRNGNUGGANDE OCH INSPIRERANDE NJUTNINGSLYSTNAD!

Ingenting kan förstöra din dag som dåligt kaffe. Detta flagranta missöde kommer förvisso inte att ske på PM fest & konferens! Här har det hängivna teamet förstått vikten av hur smaklig njutning stimulerar kreativiteten, vare sig det handlar om nybakta croissanter till morgonmötet eller dekadenta kanapéer till champagnen för att runda av en lyckad sammankomst.

Det är bara att radera tankarna på det vanliga konferenscentret då denna kreativa lounge, med en topprestaurangs ambitionsnivå tillgodoser kundernas individuella behov. En sparsmakad och ljus design i elegant utförande, toppad med den senaste teknologin ger en rofylld atmosfär som låter er slappna av och fokusera på mötet, människorna och målen medan den ytterst kompetenta köksbrigaden är redo att leverera smakfulla tänkvärdheter eller ren och skär hedonistisk njutning.

I festvåningen kan samtliga typer av arrangemang komponeras för att uppfylla och med bravur överskrida gästens behov och önskemål. Det kreativa gastronomiska teamet har en omfattande bredd och erfarenhet av oförglömliga middagar, från de små familjära sammankomsterna till storartade evenemang. Detta hängivna team ser inga hinder – endast utmaningar som tas an med stor entusiasm och gastronomisk djärvhet.

Kombinationen av nordisk design, välrenommerad boutique-gastronomi och professionell, tillgiven service är en god anledning att låta PM fest & konferens skapa och förgylla det speciella tillfället.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.