Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 504 st

Elite Park Hotel och Konserthus i Växjö

Kapacitet

800 deltagare

Elite Park Hotel i Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna. Ett modernt hotell med 76 rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Genom det trådlösa nätverket kopplar du lätt upp dig mot internet. Efter en dags arbete eller en shoppingrunda i Växjö har Elite Park Hotel en bubbelpool och bastu att slappna av i efteråt. Dessutom får du som hotellgäst hos oss träna på det moderna gymmet Wellness Studio som ligger på 5 minuters promenadavstånd från hotellet.
Elite Park Hotel har fantastiska möjligheter för både små och stora konferenser. I samma byggnad som hotellet finns Växjö Konserthus, med 21 välutrustade lokaler som har möjlighet att ta upp till 800 personer i den största lokalen och upp till 1000 personer i restaurangerna. Vår foajé på totalt 1100 kvm ger utmärkta möjligheter för en lyckad utställning.
Det är lätt att ta sig till Elite Park Hotel som ligger på 5 minuter promenadavstånd från Centralstationen där tåg och bussar avgår. Kommer du med bil erbjuder vi bra parkeringsmöjligheter både inomhus och utomhus.

Elite Hotels of SwedenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.