Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Växthuset på Vaxholms Bed & Breakfast

Hemma-hos-konferens i Växthuset
På vår lugna innergård, i Vaxholms äldre villakvarter, hittar ni Växthuset. En egen plats när du vill samla den mindre gruppen för en hel- eller halvdags- konferens, eller avskild företagsmiddag. Här är ni de enda gästerna och ni har även innergården för er själva. Fika, lunch och middag tillagas bara för er.  

Möten och middagar för upp till 12 personer
Växthuset är öppet för konferenser för grupper på upp till 12 personer från mars till november, eller så länge temperaturen håller sig några grader ovanför nollan.
Om regnet piskar mot rutorna och vinden viner tänder vi brasan i kaminen och låter den sprida sin sköna värme. När vårsolen gassar ställer vi dörrarna på vid gavel, eller flyttar ut samtalen till innergården och skuggan under bigarråträdet.

Teamaktiviteter
Vill ni bryta av dagen med en aktivitet? Välkomna in i köket! Vi erbjuder workshops i pralintillverkning och kanelbullebak. Ni kan också delta i vår cook-along där ni är med och lagar kvällens middag. Vill ni hellre se mer av omgivningarna rekommenderar vi en guidad stadsvandring genom Vaxholms äldsta kvarter.


Övernattning
I vårt B&B kan vi erbjuda 7 bäddar i delade rum. Är ni fler kan vi även rekommendera boende hos närliggande kollegor. Frukosten äter ni tillsammans i Växthuset.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.