Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Västervik Teater och Konferens

Västerviks Teater & Konferens ligger helt centralt i Västervik, Skärgårdsstaden i Småland. Havet finns runt knuten och det är korta gångavstånd till restauranger, nöjen, hotell, resecentrum och parkeringar.

Västervik är staden där de stora skogarna möter skärgårdens klippor och lummiga öar, inte mindre än 5000 öar och skär finns utanför knuten. Vi är en kontrasternas destination där shopping och god mat blandas med naturupplevelser och ett växande utbud av kultur och sportevenemang.

Här bokar du möten, konferenser och evenemang för 10 till 350 sittande personer. Vi har en stadsteater med biosittning och stora flexibla intilliggande samlingslokaler. Vi är väl tekniskt utrustade och har mycket bra tillgänglighet inklusive hörslinga i lokalerna. Samlingslokalerna har full flexibilitet för olika möbleringar, dukningar, mässor och liknande.

Hos oss bokar du dessutom stadens idrottsarenor och den anrika Slottsruinen för större evenemang (upp till ca 10 000 besökare), mässor eller kongresser.

Litet eller jättestort spelar ingen roll – vi är noga med effektivitet, service och värdskap. Genom oss står dessutom hela stadens utbud av restauranger, hotell och aktiviteter till förfogande för att komplettera ert möte.

Vi hjälper gärna till med koordinering av större konferenser eller arrangemang och har tillgång till många olika kompetenser, föreningskontakter och liknande. Vi är alltid med vid uppstarten av ert arrangemang och finns sedan tillgängliga i närheten för teknisk support under tiden ni är här.

Frågan är fri för nästan allt vanligt eller ovanligt och galet ni kan komma på.

Välkommen med din förfrågan så skapar vi paketet som passar just ditt möte.

Västerviks Teater & Konferens – det självklara valet när du ska konferera i Västervik!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.