Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

BEST WESTERN PLUS Västerviks Stadshotell

Konferera med oss i en helhetslösning. Tillsammans skapar vi en god grund för en lyckad konferens. Moderna och bra lokaler för stora som små konferenser. Samlad konferens under ett och samma tak. Koncentrera dig på din viktiga konferens och låt oss sköta resten.

Våra konferenslokaler har trådlöst Internet, dataprojektorer, luftkonditionering och bra konferensservice, med möjlighet att arrangera konferens i våra egna lokaler för upp till 150 personer i den största lokalen och upp till 340 personer hos vår samarbetspartner 3 min från hotellet.

Självklart har vi ett rikt utbud av aktiviteter att erbjuda dig som konferenskund. Förutom skärgårdsutflykter till vår egen fyr, erbjuder vi bilsafari i stans kvarter (den perfekta teambildningen och en oförskämt rolig upplevelse). Att ordna dans är heller inga problem då vi har stans bästa nattklubb i huset.

Vår nyrenoverade bastu med massagepool och ett välfyllt gym finns till alla gästers förfogande utan kostnad. Brett utbud av egna och samarbetspartners aktiviteter. Passa på att bara njuta av denna mysiga småstads alla gränder, strandpromenaden, badplatserna och framför allt den rogivande utsikten över viken och skärgården. Våra receptionister hjälper gärna till och berättar om Västerviks möjligheter och sevärdheter.

Best MeetingBest WesternSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.