Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 981 st

The Steam Hotel

Kapacitet

550 deltagare

Låt nästa möte utspelas i en unik, personlig och inspirerande atmosfär – endast 55 min från Stockholm och Arlanda. Med 18 våningar och 227 rum, restauranger på både entréplan och högst upp med hisnande utsikt, flera barer, konferenslokaler, spa i världsklass, gym och granne med Sveriges enda actionbad välkomnar vi allt från mindre sällskap till stora grupper på upp till 550 personer och allt däremellan.

Vi på ESS Group, som står bakom Steam Hotel, har en vision om att göra saker annorlunda, på vårt sätt. Vår ambition har inte varit att bygga ett hotell, utan att skapa en destination, en plats som berör och väcker känslor till liv. De senaste åren har vi gjort precis detta med bl.a Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad. Två destinationer som under ett flertal gånger utsetts till både Sveriges och Europas ledande mötes- och resortanläggningar. Nu har vi tagit all den erfarenheten till The Steam Hotel och ditt möte.

Möteslokalerna, varav den största har en kapacitet för upp till ca 550 personer andas, precis som övriga hotellet, historien från det gamla ångkraftverket. Miljön från det industriellt råa kraftverket mjukas upp genom varma materialval, mattor och möbler för att skapa en inbjudande och välkomnande känsla. Rummen är försedda med såväl trådlöst bredband som nödvändig konferensutrustning. För att du ska kunna fokusera på dina mötesdeltagare finns vår personal tillgänglig hela tiden och kan servera allt från förfriskningar till kompletta menyer.

Boka din nästa konferens i Västerås, perfekt för er konferens oavsett om ni kommer från Stockholm, Örebro, Bromma, Arlanda eller Gävle. På 1 timme är ni på plats i er möteslokal där vi står redo att hjälpa er skapa den perfekta konferensen.

Varmt välkomna!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.