Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 038 st

Elite Stadshotellet Västerås

Kapacitet

280 deltagare

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Med Stora Torget som granne har du nära till det mesta som shopping, kommunikationer, mysiga caféer och intressanta sevärdheter. Det är ett högklassigt hotell med gamla anor i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil.
Vi har tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till våra gästers behov och önskemål om högsta komfort på våra hotellrum. Som vår gäst på Elite Stadshotellet i Västerås blir du alltid omhändertagen på bästa sätt av vår kunniga och vänliga personal. Hotellet inrymmer också vår gastropub - The Bishops Arms som förutom en delikat meny erbjuder stans bredaste sortiment av öl- och whisky.
På vår konferensavdelning finns 8 fina och välutrustade lokaler som skapar en kreativ upplevelse med exklusiv känsla.  I vår vackra och anrika festvåning har fester, baler och affärsmöten avlöst varandra under ett helt sekel. Vi hjälper dig att forma ett möte efter dina önskemål och behov. Önskas en specialkomponerad meny lagad av vårt förstklassiga kök eller vill du överraska gruppen med en konferensaktivitet? Hos oss har du alltid en kontaktperson som hjälper dig från idé till genomförande.

Varmt välkommen till Elite Stadshotellet i Västerås med tradition, kvalitet och flärd!

Elite Hotels of SwedenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Äventyrsbanan

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.