Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Åsby Hotell & Konferens

Kapacitet

300 deltagare

Den unika och vackra miljön runt natursköna Skantzsjön gör just Åsby Hotell till en plats för möten, rekreation och samvaro. Hos oss konfererar du i fullt utrustad konferenslokal med dataprojektor och trådlöst internet. Under våren 2019 har Åsby Hotell genomgått en totalrenovering av alla utrymmen, rum och lokaler.

Vi har allt från mindre grupprum till lokaler för upp till 300 personer, allt beroende på möblering. Vi kan även erbjuda vår stora fest- & showmatsal för t.ex. workshops och minimässor. En konferens kräver vällagad mat och därtill passande dryck. Vårt kök tillagar mat med kärlek och väljer råvaror med omsorg. Vi vågar utmana med unika smaker och har ambitionen att vara ett kök i tiden. Vår målsättning är att komponera utbudet så att det passar alla typer av möten.

Som en del i vistelsen hos oss tycker vi det är roligt att kunna erbjuda lite avkoppling, utmaning och upplevelse. I anslutning till vår konferensavdelning finns bowling och biljard. En uppiggande promenad runt sjön sätter fart på trötta hjärnor och någon utmanande aktivitet smälter samman gruppen. Vi erbjuder bland annat aktiviteter så som dinnershow, mustprovning, musikquiz, Åsby-äventyret och kanotpaddling. Du får inte heller missa våra aktivitetspaket där vi har ett nära samarbete med Åsby Hem samt Åsby Kött & Vilt.

Välkommen till Åsby Hotell, vi erbjuder effektiva möten i en kreativ miljö!

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.