Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

FågelbroHus

Kapacitet

90 deltagare

Välkommen till det klassiskt svenska med modern touch. På FågelbroHus möter lantlig innerskärgårdsnatur ombonad och bekväm hotellmiljö i rött med vita knutar. Detta endast 35 minuter med bil från centrala Stockholm. Hos oss finns alla möjligheter till inspirerande möten, välbehövlig avkoppling och härliga matupplevelser.

FågelbroHus på Värmdölandet stod klart 1991. När denna hotell- och mötesanläggning ritades var tanken att de många varierade sällskapsutrymmena, de bekväma konferenslokalerna och hotellrummen skulle separeras i olika avdelningar inom samma rymliga huvudbyggnad. Det innebär till exempel att en fest med hundra gäster i den så kallade svenska matsalen kan pågå för fullt utan att någon gäst hålls vaken mot sin vilja. 

Den omgivande miljön utgör en perfekt grund för både avkoppling och aktivitet. Granne med oss ligger Fågelbro Golf & Country Club med två golfbanor – en 9-håls- och en 18-hålsbana. Vår egen tennisbana står till förfogande för gäster och skog, hav och de intilliggande hästhagarna gör området perfekt för en joggingtur eller en skön promenad. Till buds står förstås också en rad aktiviteter och teambuildingsmöjligheter, till exempel en tur med RIB-båt eller gemensam matlagningsaktivitet. Prova också vår relaxavdelning vid ditt besök här. Basta i ångbastun eller den vanliga bastun och svalka dig sedan i kallbadet. Du kan även njuta av en massage eller annan skön behandling i vår spa-svit.

FågelbroHus är sedan länge välkänt för sin goda mat. Under ledning av vår köksmästare komponerar vi matupplevelser som garanterat förhöjer stämningen. Hos oss finner du också det perfekta stället för att fira bröllop, födelsedag eller arrangera en fest för dina vänner. Måltiderna avnjuts i våra vackra matsalar i huvudbyggnaden som har kapacitet för sällskap upp till 100 personer. Under sommarsäsongen kan du också boka lunch eller middag i 1700-talsmiljön på Fågelbro Krog som ligger ett stenkast från hotellet. Vilket du än väljer kan du vara säker på att du blir serverad närproducerad mat som tillagats med kärlek. 

Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med utmärkt service och en härlig sjönära atmosfär. 

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.