Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Varbergs Golfhotell

Pris per person från 160:-

Kapacitet

30 deltagare

Varbergs Västra Hotell & Konferens erbjuder en kreativ miljö, behagliga smakupplevelser, avkoppling, rekreation och golf. Men framförallt en upplevelse som dröjer kvar, och som du gärna återvänder till.

Vårt koncept bjuder på personlig service, hög kvalitet och unika miljöer där aktivitet och upplevelse står i centrum.
Vi sätter alltid dig som gäst i centrum. Är du nöjd är vi nöjda...

I det nya klubbhuset rymmer en uppskattad restaurang och från den generösa uteserveringen har gästerna utsikt över hela 18:e hålet. Restaurangen erbjuder god och vällagad husmanskost varje dag och på kvällarna kan man välja mellan en rad olika rätter från vår kvällsmeny.

Alla hotellrummen är av högsta kvalitet. Hotellet har 24 bäddar uppdelade på 12 dubbelrum, allt i toppmodernt skick. Alla rum är utrustade med CarpeDiem sängar, helkaklat badrum, 32” lcd tv samt trådlöst internet.

Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade västra bana som närmsta granne är detta det självklara valet för alla golfare såväl nybörjare som mer avancerade.

För er som inte spelar golf så finns det mycket annat att uppleva inom ett bekvämt avstånd. Populära äventyrslandet Fun City ligger bara några minuters promenad bort och det är bara ca 10 minuters bilväg till stranden eller till Varbergs livliga innerstad från hotellet.

Vi anordnar även konferenser för både små och stora sällskap.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.