Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 822 st

Ästad Vingård

Pris per person från 436:-

Kapacitet

250 deltagare

Avskildhet med närhet till allt
På Ästad Vingård är bekvämligheterna aldrig långt bort. Här hittar du vingård, restaurang, konferenslokaler, hotell, spa och aktiviteter på en och samma anläggning, ett par mil från E6:an mellan Varberg och Falkenberg. Vingården och den tysta bokskogens lugn passar utmärkt för de som söker en konferens i avskildhet, eller vill fokusera på uppgiften i lugn och ro tillsammans med kollegorna.

Fullt utrustade konferensrum
Våra konferenslokaler har den senaste tekniken och kan enkelt modifieras efter era behov. Allt från 2 till 100 personer i ett och samma rum. Er personliga konferensvärd hjälper er med allt ni behöver.

Vällagat från Halland
Våra menyer ändras efter årstid och vad som är i säsong. Vårt kreativa kök väljer alltid först och främst ekologiska och närodlade råvaror till dagens alla serveringar.

En bastu innan läggdags
Vårt nybyggda hotell har bastu i alla rum. Vakna upp med utsikt över vinfältet eller ned mot dammarna och vårt spa. Samtliga hotellrum på gården är fullt utrustade.

Aktiviteter för alla humör
Vi skräddarsyr er upplevelse utifrån gruppens önskemål. Guidade vingårdsvandringar bland rankorna ute på fältet, vinprovningar eller en spa-upplevelse med bastu och uppfriskande dopp.
Ästad Vingård ligger mitt i de halländska bokskogarna och har även flera aktiviteter mitt i naturen. 

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.