Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 417 st

Kungajaktmuseet Älgens Berg - Naturnära möten och konferenser

Kungajaktmuseet Älgens Berg erbjuder en unik och inspirerande mötesplats i avspänd miljö i Ekopark Halle-Hunneberg.. Här medverkar naturen till att skapa ett lugn som ger dig utrymme för kreativitet och arbetsro. Här får du tid för nya möten.

Gör konferensen till en upplevelse

Välj att kombinera konferensen med en energigivande aktivitet och samla kraft till nya utmaningar - följ med på en bäversafari, vandring i naturen eller bli guidad genom berättelser om myter, guld, kungajaktens traditioner och spännande skrönor från älgarnas berg. Eller varför inte bara koppla av med varm lingondricka framför en sprakande eld i museets storkåta. Det är det där lilla extra som ger den stora upplevelsen.

Arrangemang & Aktivitet

Efter önskemål och behov arrangeras tillställningar med unika upplevelser.
Allt från en bjudning i museets utställning till en exotisk vildmarksmiddag med levande ljus vid kungatorpet Fagerhult. Heldag, halvdag eller kväll - möjligheterna är många och vi skräddarsyr arrangemanget efter era önskemål.

Konferenslokal

Museet erbjuder konferenslokalen Alsalen för upp till 30 personer i biosittning, med tillgång till whiteboard, blädderblock, OH, PC-projektor och Internet. För större möten eller tillställningar är det möjligt att hyra hela museet – Museet är Ditt – för aktiviteter med upp till 100 personer.

Hitta hit

Kungajaktmuseet Älgens Berg är beläget vid Vänerns sydspets, tillgängligt inom en timme från Göteborg med bil och från Stockholm med flyg.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.