Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Vadstena Klosterhotel

Kapacitet

400 deltagare

Vi är en av Svenska Mötens utvalda anläggningar och vi specialdesignar Er konferens efter Era önskemål. Hotellet har 10 konferensrum och ett stort antal grupparbetsrum. Vi ordnar konferenser för upp till 400-500 deltagare. Våra lokaler går att anpassa för såväl den lilla ledningsgruppen med behov av avskildhet och arbetsro, som för stora kickoffs med demonstrationer, musik och visuella effekter. För Er som vill konferera eller samlas i avslappnad miljö har vi en också en speciell retreatlokal. En konferens på Vadstena Klosterhotel blir en upplevelse utöver det vanliga.

Härlig atmosfär och aktiviteter för de flesta intresseinriktningar som förhöjer din konferens. T.ex. middag med inspiration från medeltiden, nattvandring på Vadstena slott, whisky-, cognacs- eller vinprovning i vinkällaren, bilkörning på Mantorp Park, tävlingar med medeltidstema, kvällskonsert i Klosterkyrkan m.m.

Vadstena Klosterhotel är idag ett modernt weekend- och konferenshotell. Vår unika medeltida miljö har vi på bästa sätt tagit tillvara utan att tumma på bekvämlighet och kvalitet. Hotellet och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet och Birger Jarls furstepalats från 1200-talet och Kungasalen som är från 1253. De tjocka väggarna och de höga kryssvalven skapar en bild av hur livet en gång var i klostret. Restaurang Munkklostret och vår välsorterade vinkällare ligger i det gamla munkklostrets huvudbyggnad. Restaurangen gör allt för en minnesvärd smakupplevelse. Matsedeln går efter de genuina svenska smakerna som passar för årstiden, med allt från kräftor från Vättern till svamp från skogarna runt omkring Vadstena.

Vadstena har en fantastiskt välbevarad historia och omges av östgötsk natur och Vätterns klara vatten. Det finns många tillfällen för guidade turer eller strövtåg på egen hand för att utforska både historia och kultur. Hotellet ligger nära till alla kulturella sevärdheter och pittoresk shopping i Vadstenas centrum. Förutom den berömda Klosterkyrkan, Sankta Birgittas Klostermuseum, Mårten Skinnares hus, Hospitalsmuséet och Vadstena Slott finns också Leksaksmuseum, Pilgrimscentrum, golfbana, Landsarkiv mm. samt vackra omgivningar som t.ex. Ombergs ekopark och fågelsjön Tåkern. Välkommen till vårt Klosterliv!

Countryside HotelsSvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.