Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Uppsala Konsert & Kongress - en spännande mötesplats

Uppsala Konsert & Kongress erbjuder förstklassig service och modern teknologi. Anläggningen har kapacitet och flexibilitet för såväl stora möten som mindre grupper.
Lokalerna kan anpassas efter varje gästs specifika önskemål.

Kapacitet och flexibilitet

Här finns kapacitet för stora möten, men även flexibilitet för att mindre grupper ska känna sig varmt välkomna. Våra lokaler passar för kongresser, konferenser, möten, seminarier, utställningar, bolagsstämmor och events för grupper på mellan 8 och 1140 personer.

Husets totala yta är 14600 kvadratmeter. Det rymmer 13 konferenslokaler, bland annat en stor konsertsal/auditorium med plats för 1140 sittande. För möten som ställer höga krav på avskildhet och sekretess finns en konferensvåning med tre mötesrum och en vip-lounge.

Expressivt landmärke

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av sin expressiva arkitektur. Med sina 37 meter är huset ett av Uppsalas mest spännande landmärken. Utsikten är minst sagt inspirerande.

Bra förbindelser

Uppsala Konsert & Kongress är centralt placerat i Uppsala med bekvämt gångavstånd till centralstation, hotell, restauranger, affärer och nöjen. Med bara 18 minuter till Arlanda och 38 minuter till Stockholm är Uppsala Konsert & Kongress ett givet val av mötesplats.

Svanen

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Söderarm banner
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.