Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 038 st

Krusenberg Herrgård

Kapacitet

80 deltagare

Vid Mälarens strand, i slutet av den långa allén, ligger den anrika herrgården vid Krusenberg. Hit kommer du för att koppla av över en weekend, konferera i en inspirerande miljö med mängder av aktivitetsmöjligheter, eller fira någon av livets viktigaste högtider.

På Krusenberg Herrgård känner du historiens vingslag. Godset med den vackra herrgårdsbyggnaden och flyglarna, med anor från 1600-talet, har under senare år kompletterats med flera moderna hotellbyggnader och konferenslokaler. Dessa ligger vackert inbäddade i den stora parken med ett hundratal äppelträd. Var du än befinner dig på anläggningen är det aldrig mer än ett stenkast till vattnet.

Vattnet utgör naturligtvis en central del i vårt aktivitetsutbud. När du vistas på Krusenberg kan du passa på att ta en tur med någon av våra kanoter eller roddbåt. Vintertid är läget idealiskt för långfärdsskridskor. Det senaste tillskottet Sjöporten är ett nybyggt hus med exklusiv bastu och spa. Byggnaden ligger precis vid vattenbrynet och innehåller två vedeldade bastur med storslagen utsikt över Mälaren. På övervåningen finns en spa-avdelning med behandlingsrum och relaxdel. Huset är byggt och inrett för att passa dig som uppskattar ”det goda livet”.

Herrgårdsbyggnaden rymmer vår välrenommerade restaurang som serverar omsorgsfullt tillagad mat efter säsong. Under ledning av vår köksmästare komponerar vi matupplevelser som garanterat förhöjer stämningen. I köket huserar inte bara kockarna utan även vår alldeles egna konditor som bakar färskt bröd och bakverk till varje måltid. Måltiderna avnjuts i huvudbyggnadens vackra matsalar. Efter en god middag har du alla möjligheter att koppla av i någon av de anrika salongerna.

Krusenberg Herrgård ligger 25 minuter från Arlanda och inom bekvämt avstånd från både Stockholm och Uppsala. Här konfererar du i historisk miljö med modern utrustning. Till buds står också en rad aktiviteter och teambuildingmöjligheter. Varför inte en historisk rundvandring med vår guide, en spännande föreläsning om bestigning av Mount Everest eller vinprovning? Möjligheterna är oändliga. För dig som vill spela golf så ligger Arlandastad GK, Vassunda GK och Bodaholm Golf endast en kort bilfärd härifrån.

Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med utmärkt service och en underbar utsikt över park och trädgård, ner mot vattnet.

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.