Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Villa Mälargården

Villa Mälargården
Idén bakom Villa Mälargården är att erbjuda exklusiv avskildhet för mindre sällskap. Vi vet att vi lyckats när våra gäster förtjust säger, "att komma till Villa Mälargården är som att komma hem till någon". Hit välkomnas endast en grupp gäster åt gången. Måltiderna tillagas av våra kockar och avnjutes i det rustika lantköket.

När ni bokar Villa Mälargården bokar ni alltid hela Villa Mälargården. Totalt finns 16 hotellrum.

Här finns ingen som stör, inga telefoner som ringer, inget spring i korridorer. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzi, bastu, salong med både bibliotek och biljardrum, matlagning med kock, gym och relaxrum. Högsta klass på mötesrum och service är en självklarhet här. Helt enkelt en mötesplats för dig som kräver lite bättre möten. Och mycket bättre resultat. Varmt välkommen hem till Villa Mälargården!

Logi
Här finns 16 rum i olika stilar; 13 dubbelrum, två sviter och ett enkelrum. I alla badrum hittar du hår- och hudvårdsprodukter från MALIN & GOETZ. Badrock & tofflor finns på ditt rum vilket kan vara skönt att ha när du ska gå till poolen, bastun eller ner till frukosten. Morgontidningen finner du vid frukostbordet i köket där våra gäster gärna stannar en extra stund och njuter av utbudet på frukostbuffén.

Här finns fri wifi-uppkoppling i hela huset.

Lokaler
Den perfekta lokalen för den mindre gruppen som verkligen vill umgås och skärma av sig vardagen. Konferenslokal Möjligheten rymmer upp till 30 personer och är fullt utrustat med senaste tekniken och fri Wifi. I huset finns också två grupprum att tillgå.

Kanske lyfter mötet vid det timrade köksbordet: Eller när ni sitter i sofforna i vardagsrummet. Mälargården ligger avskilt 600 meter från Tammsvik Herrgård och är perfekt för den mindre gruppen som verkligen vill umgås och skärma av sig vardagen. Egen tempererad utomhuspool, jacuzzi, bastu och gym, salong med både bibliotek och bar, biljardrum, matlagning med kock och relaxrum. Arbeta hårt, men se till att trivas tillsammans också. Hela huset för er själva. Som ett möte hemma fast så mycket bättre.

Konferenslokal Möjligheten rymmer upp till 30 personer och är fullt utrustat med senaste tekniken och fri Wifi. I huset finns också två grupprum att tillgå.

Mat och dryck
Alla måltider, inklusive vår generösa frukost, lagas i Villa Mälargården hjärta, det stora, inbjudande lantköket. Det är även här inne ni njuter av läckerheterna.

Specialiteter och aktiviteter
Året runt står vår tempererade utomhuspool till ert förfogande. Sommartid är poolterrassen också en härlig plats att avnjuta en riktig Mälargårdens grillkväll. Terrassen är också en omtyckt plats för lite mer informella möten. Här föds kanske de mest kreativa idéerna. När vårsolen gassar, fåglarna kvittrar och vitsipporna spirar; då öppnas sinnena upp och hjärna och hjärta samspelar som aldrig förr.

I huset finns också två bastur; den ena belägen i källaren intill relaxen och den andra på övre våningen i villan. På övre plan finns också massagebadkar inomhus.

I källaren finns ett gym utrustat med bl a hantlar, löparband, motionscykel och boxningssäck. I anslutning till gymmet finner du relaxen där det finns väl kylda drycker att släcka törsten med.

Låt våra kockar dela med sig av sin passion för matlagning. Vi inleder aktiviteten i köket med genomgång och ett glas champagne. Därefter ges ni, under kunnig ledning, tillfälle att fördjupa era kunskaper i gastronomins värld. Det stora rustika lantköket i Villa Mälargården är topputrustat och har alla tänkbara finesser, vilket gör matlagningen till en succé. Gruppvis tillreder ni den gourmetmåltid ni sedan avnjuter. Vid större sällskap kombineras matlagning med vinprovning, dukning, servettbrytning eller blomsterbindning.

Självklart mejlar vi receptet i efterhand till de som önskar imponera i hemmet.En kock och en korg med råvaror. Addera några nypor nyfikenhet, en bunt glada kollegor och en skvätt teamwork. Det är bästa receptet på en hellyckad aktivitet efter mötesdagens slut.

Hitta hit
Villa Mälargården ligger i Bro, strax norr om Stockholm och 40 minuter från Arlanda.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.