Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Best Western Hotel Carlia - Konferenshotellet i Uddevalla

Kapacitet

100 deltagare

Best Western Hotel Carlia är idag ett mycket modernt mångfacetterat hotell för alla smakriktningar. Ett hotell som vuxit fram ur en nästan tvåhundraårig tradition. Redan i början av 1800-talet startade vår hotelltradition, då som gästgiveri och skjutshållställe. Hotellet är idag ett modernt hotell mitt i centrum med egen parkering och garage.

Bo i smakfullt inredda enkel- och dubbelrum eller exklusivt i lyxsvit. Budgetalternativ finns också. I vår restaurang Laura på entréplan serveras en härlig kontinental frukostbuffé och kvällsmat. I vår närhet finns flera golfbanor, nöje och shopping. Varva ner efter en arbetsam dag i vår relaxavdelning. Här finner du ång- och torrbastu allt i romersk stil. Gemensamt för damer och herrar.

Konferens
Vi kan erbjuda 7 mycket charmiga konferensrum I varierande storlek. Vi har små sammanträdesrum som passar perfekt till styrelsemötet och vår största lokal Pelarsalen tar 100 personer. Alla våra konferensrum görs i ett särskilt tema och har en miljö därefter. Vår specialitet är att anpassa lokaler, menyer och kringaktiviteter enligt era önskemål och eventuellt tema.

Till alla lokaler ingår trådlöst internet, projektor, OH-projektor, whiteboard, blädderblock.

Best MeetingBest WesternVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.