Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 537 st

Idala Gård

Idala Gård är utmärkt för konferens. Vilket syfte du än har med er konferens så har vi lokalen. Ett litet rum för inspiration, en stor sal för seminarium eller varför inte ett styrelsemöte i orangeriet. Lokalerna är skapade för kreativa och lyckade möten. Vi kan erbjuda Dig och Ditt företag en vistelse som helt och hållet passar det ändamål som er konferens innebär. Vad sägs om att förlägga er kick-off på gården. Är ni ett större företag kan vi ordna så att hela gården står till ert förfogande. Dessutom kan vi tillsammans med några av våra samarbetspartners arrangera önskade aktiviteter.

La sala rosso - Röda salen 
Från början är detta Idala Gårds gamla loft, alltså ladugårdens höskulle, som har byggts om. En rymlig lokal på andra våningen med fransk balkong och härlig utsikt över söderslätts kulturlandskap, samt vår egen lilla vingård. Ni kan konferera upp till 40 personer i lokalen. Rummet är utrustat med LCD projektor.

La sala giallo - Gula Salen
I den gamla inkörsporten till gården som byggts om till garage, som i sin tur omvandlades till festvåning när Hans Nyman fyllde 40 år, ligger idag en vacker, varmt ockrafärgad sal. Möblerna är original från den ”gamla tiden” och här finns även en fungerade, men något ostämd Malmsjöflygel. Här sitter ni mellan 12-20 personer. Rummet är utrustat med LCD projektor.

La sala Ida e Lars - Ida Salen 
I undantaget, det vill säga den byggnad dit de äldre på gården flyttade när en ny generation tog vid, ligger vår minsta konferenslokal. Detta rum inspirerar och skapar harmoni och är många av våra återkommande konferensgästers favorit. Möblerna kommer från Mangårdsbyggnaden och kan spåras till mitten av 1800-talet. Här kan ni sitta upp till 12 personer och rummet kan utrustas med LCD projektor.

Teknisk utrustning
Trådlöst bredband. LCD projektor finns i röda och gula salen. OH, Tv, video och DVD lånar vi gärna ut. Samliga lokalerna är utrustade med blädderblock och whiteboard, vatten, frukt och godis.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
City Conference Center
Fotografiska Banner

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.