Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Vikaskogs Trädgårdar

Pris per person från 1200:-

Gäller helpension. Dagkonferens från 350 kr/pers, lokalhyra från 200 kr.

Vikaskogs Trädgårdar i Västra Götaland, mellan Vänern och Vättern lämnar ingen oberörd. Det är en oas skyddad av skogen, högt uppe på Lindåsen. Vi erbjuder en avkopplande miljö där man ostört utbyter idéer, skapar och trivs.

Vikaskogs Trädgårdar är en gammal kulturmiljö på 34 ha med trädgårdar, betesängar och skogsdungar, den trolska Lilla Skogsjön och vackra utsiktsberg. Våra duktiga värdar skapar spännande middagsmenyer med utvalda läckerheter från gården och erbjuder inspirerande aktiviteter.

I herrgårdsbyggnaden och annexet finns det trevliga konferensutrymmen, bra utställningsmöjligheter både ute och inne, parkeringsmöjligheter (även för bussar) och mycket trevliga enkel- och dubbelrum för upp till 20 personer. Alla sovrum, sällskapsrum och konferensrum har fri och vacker utsikt mot trädgårdar och parken.

Njut av vår relaxavdelning med motionsrum, bastu och avkopplingsrum. Senare kan du sitta högt uppe i herrgårdsbyggnadens dagrum, titta ut över Vikaskogs Trädgårdar medan du avnjuter en dessert gjord på gårdens frukter och glass.

Avstånd från Göteborg ca 200 km, Stockholm 300 km, Malmö 400 km. Avstånd till järnvägen i Töreboda 35 km. Vi hämtar övernattande konferensgäster på stationen kostnadsfritt.

Passa på att ta en guidad visning i Vikaskogs Trädgårdar (avgiftsfritt för konferensgrupper med fler än 10 deltagare), eller paddla kanot i de närbelägna sjöarna Viken och Örlen samt ån Tidan

Vikaskogs Trädgårdar minns man!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.