Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 804 st

Getnö Gård

Ett väl fungerande samspel i teamet stimuleras av god arbetsmiljö. Getnö Gård erbjuder ditt team den positiva konferensmiljö som uppmuntrar till inspiration, kreativitet och arbetsglädje. På Getnö Gård får ni all den avskildhet som krävs för att kunna arbeta med full koncentration och utan störningar. När vi behövs får ni all vår uppmärksamhet.

Konferenslokaler
Vi har 2 konferenslokaler på Getnö; "Granskogen" (2-30 personer) och "Magasinet" (2-50 personer), dessutom finns det 3-4 olika arbetsrum för mindre grupper. Nära räckhåll: På Getnö Gård har Ni fullt utrustade konferenslokaler och mindre än en minut till restaurang, gårdsbutik, service och boende.

Teknik och hjälpmedel
Konferenslokalen arrangerar vi efter era önskemål. Det finns oh-projektor, whiteboard, blädderblock, dataprojektor, internet, tv med dvd/video. Givetvis ingår det alltid bordsvatten, frukt och godis i konferenslokalen. Det finns även ett piano i lokalen.

Logi
Till våra konferensgäster, kan vi erbjuda olika fritidsstugor på området, upp till 40 bäddar; Rättarebostaden, Hönshuset, Haren, Räven, Rådjuret, Älgen, Gäddstugan, Fågelstugan och Abborrestugan. Stugorna är fullt utrustade och det finns tillgång till bastu i några av stugorna. Dessutom kan vi arrangera äventyrligare boende i form av militärtält på naturcampingplatsen. På Getnö Gård kan ni välja boende, alla tillsammans eller mer i avskildhet. Varje bensträckare ger möjlighet att njuta av den vackra naturen.

Mat och dryck
Restaurangen på Getnö Gård erbjuder allt ifrån svensk husmanskost till småländska smaker. Vi erbjuder frukost, lunch, middagar och läckra fikakorgar att ta med på era utflykter. Recepten är omsorgsfullt valda för att stämma med den lokala traditionen och råvarorna är från gårdar i närheten, från egna jaktmarker samt från sjön Åsnen.

Vi är medlemmar i Regional Matkultur - Småland och vi har fullständiga rättigheter .

Välkomna till Getnö Gård - Lake Åsnen Resort - Småland!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.